Entradeta

Rescato les anotacions del sant Facebook que fa dos anys utilitzo i em decideixo a crear un bloc, i de passada aprendre com va això perquè no en tinc ni idea!!!

Altra cosa a dir-vos és que, com d'inici és un rescat de Face i no domino els blocs, l'ordre de lectura dels llibres és una mica desgavell però a cada anotació hi ha el mes i l'any en què vaig llegir-me'l. A partir d'ara l'ordre serà més rigorós.

I, per acabar, que us convidi a fer comentaris mai serà sinònim de donar permís ningú de malmetre; en altres paraules, les crítiques, constructives!!!

dimecres, 24 de setembre del 2014

EL CARTER SEMPRE TRUCA DUES VEGADES, James M. Cain

(MARÇ 2014) Era un llibre d'impass, per pensar per on continuava llegint, però ara ja l'he acabat i no en tinc pensat cap altre. Un llibre de culte nord-americà on l'estereotipada femme fatale fa perdre el cap un cap de pardals que rondava per allí. Un autor que fa més pinta de misògin quan coneixes les seves experiències.

El punt intrigant i un altre assassinat són parts comunes a la novel·la negra que m'acabava de llegir. El to calent, sexual, tòrrid el fa totalment diferent.

Cora i Frank, trobats per casualitat, per atzar, que uneixen els seus camins fins a la fi. Una relació on qui rep primer és qui menys s'ho espera; això sí, després tot va rodat i per ordre: un gat, un marit, una amant i un amant. Els diners fan saltar les alarmes i ja no hi ha més oportunitats, sembla que l'àngel salvador d'en Sackett acaba convertint-se en l'aliat del dimoni.


Aix senyor! Com són aquests americans... en James M. Cain              Aix senyor! Com són aquests americans... en James M. Cain

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada