Entradeta

Rescato les anotacions del sant Facebook que fa dos anys utilitzo i em decideixo a crear un bloc, i de passada aprendre com va això perquè no en tinc ni idea!!!

Altra cosa a dir-vos és que, com d'inici és un rescat de Face i no domino els blocs, l'ordre de lectura dels llibres és una mica desgavell però a cada anotació hi ha el mes i l'any en què vaig llegir-me'l. A partir d'ara l'ordre serà més rigorós.

I, per acabar, que us convidi a fer comentaris mai serà sinònim de donar permís ningú de malmetre; en altres paraules, les crítiques, constructives!!!

dimecres, 24 de setembre del 2014

L'HOME DEL BALCÓ, Maj Sjöwall- Per Wahlöö

(FEBRER 2014) Tercera publicació, en aquest cas ja a casa. Nens i crims, això sempre és trist.

Un personatge malalt mental és l'encarregat d'agredir i matar unes quantes nenes petites. Com la població entra en xoc col·lectiu i s'autorganitza per tractar de trobar l'agressor.

La desesperada actuació policial que falla fins l'últim moment. Tanmateix s'esforcen durant hores i hores amb, segons diuen, escassos efectius. Els afectats de les batudes policials, aquells que es busquen la vida per sobreviure, són sempre els mateixos, aquells que genera la mateixa societat i que tracta de no reconèixer (sense sostre, prostitutes, gent de món).

Trepidant el ritme de la redacció en alguns passatges, semblant a les pel·lícules, i un petit homenatge a Hitchkock¿? i la seva memorable La Finestra Indiscreta.

I ara començarem el quart i darrer relat. Salut!

Novel·la negra amb una portada de sabates de nena i unes flors a joc. En aquest cas la foto de la portada m'ha corprès!Novel·la negra amb una portada de sabates de nena i unes flors a joc. En aquest cas la foto de la portada m'ha corprès!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada