Entradeta

Rescato les anotacions del sant Facebook que fa dos anys utilitzo i em decideixo a crear un bloc, i de passada aprendre com va això perquè no en tinc ni idea!!!

Altra cosa a dir-vos és que, com d'inici és un rescat de Face i no domino els blocs, l'ordre de lectura dels llibres és una mica desgavell però a cada anotació hi ha el mes i l'any en què vaig llegir-me'l. A partir d'ara l'ordre serà més rigorós.

I, per acabar, que us convidi a fer comentaris mai serà sinònim de donar permís ningú de malmetre; en altres paraules, les crítiques, constructives!!!

diumenge, 14 de setembre del 2014

UNA NOCHE DE PERROS, Hugh Laurie

(FEBRER 2012) Novel·la negra amb un argument interessant i de lectura molt dinàmica. Té un punt mala llet anglès que és divertit. Al protagonista l'emmerden en un assumpte relacionat amb les armes, amb com fan per testejar-les en els conflictes internacionals. Espies, com l'anterior llibre que he llegit, però no tan solemne com escriu Le Carré.

Ja que amb aquesta temporada número 8 s'acaba Dr. House de manera definitiva, podria dedicar-se a escriure. En Laurie ja sabem que és molt prolífic (actor -teatral, de cinema o televisiu-, productor, músic i escriptor) i poder ens acabarà sorprenent més.

Ara al març he començat una novel·la de gènere molt diferent, eròtica. A veure el què¡

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada