Entradeta

Rescato les anotacions del sant Facebook que fa dos anys utilitzo i em decideixo a crear un bloc, i de passada aprendre com va això perquè no en tinc ni idea!!!

Altra cosa a dir-vos és que, com d'inici és un rescat de Face i no domino els blocs, l'ordre de lectura dels llibres és una mica desgavell però a cada anotació hi ha el mes i l'any en què vaig llegir-me'l. A partir d'ara l'ordre serà més rigorós.

I, per acabar, que us convidi a fer comentaris mai serà sinònim de donar permís ningú de malmetre; en altres paraules, les crítiques, constructives!!!

dimecres, 24 de setembre del 2014

EL SACRIFICI A MOLOC, Äsa Larsson

(GENER 2014) I aquest és, finalment, el darrer llibre de la sèrie. El cinquè! I el nostre glaçonet de gel es va fonent i sembla que triomfarà l'amor incondicional, el secret.

I tornem als rencors, als problemes mal solucionats i a l'empastifada que s'acaba montant amb tot això. En aquest cas una relació de principis de segle XX esquitxa la plàcida vida d'un nen de només 7 anys que, sense saber-ho, és l'objectiu per aconseguir el botí. De fet, el títol ja és això, Moloc era el Déu al qual se sacrificaven els nens per tal d'afavorir la població general. I és que sempre són els més dèbils els afectats!

Al llarg del llibre la Rebecka, protagonista, se separa lentament i mentalment de l'amant i la trobem, tot just quan finiquitem la trama, amb un boçi d'esperança per fondre la gelor aprehesa; i fa tendre, sincer i relaxat tot allò que pugui esdevenir.

L'autora sempre fa agraïments a les novel·les i, aquest cop, em crida l'atenció que ens reconegui que aquest ha estat el pitjor dels llibres de la sèrie, el que més li ha costat d'escriure, tant que gairebé el deixa sense acabar. La felicito per l'esforç que li ha dedicat i es nota en el resultat, bo, interessant. Em deixa a entendre, però, que haurem d'esperar-nos un temps (espero que no massa llarg) per continuar entretenint-nos amb els seus escrits.

L'alba al Pol Nord ha de ser un fenomen espectacular! I l'influx en les seves gents ha de notar-se per força!!L'alba al Pol Nord ha de ser un fenomen espectacular! I l'influx en les seves gents ha de notar-se per força!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada