Entradeta

Rescato les anotacions del sant Facebook que fa dos anys utilitzo i em decideixo a crear un bloc, i de passada aprendre com va això perquè no en tinc ni idea!!!

Altra cosa a dir-vos és que, com d'inici és un rescat de Face i no domino els blocs, l'ordre de lectura dels llibres és una mica desgavell però a cada anotació hi ha el mes i l'any en què vaig llegir-me'l. A partir d'ara l'ordre serà més rigorós.

I, per acabar, que us convidi a fer comentaris mai serà sinònim de donar permís ningú de malmetre; en altres paraules, les crítiques, constructives!!!

divendres, 19 de setembre del 2014

L'AVI DE 100 ANYS QUE ES VA ESCAPAR PER LA FINESTRA, Jonas Jonasson

(JULIOL 2012) Divertidíssim, absurd, curiós, amb un to històric i un punt de vista dels personatges històrics que fa petar de riure. Un avi de 100 anys, corcat però amb tot el seny, marxa del centre on viu. I per tot un seguit de malentesos acaba convivint amb una panda que no tenen res a envejar en quant a diversió.
El llibre va intercal·lant la història de vida del protagonista, Allan, amb els temps actuals, quan s'investiga la seva desaparició i la participació de la resta de la tribu en una trama difícil de resoldre. Un sonat que viu aïllat, un venedor de salsitxes hiper- lletrat, una dona molt "primària" amb una elefanta, un màfies que ha perdut pel camí una maleta amb molts diners i als dos components de la seva banda, un germà amargat i dolgut i un policía que es rendeix davant tota la veritat. En són una bona colla¡¡¡¡¡
Ara estic amb l'autor de l'ampolla buida per excel·lència, saps qui és? ;-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada