Entradeta

Rescato les anotacions del sant Facebook que fa dos anys utilitzo i em decideixo a crear un bloc, i de passada aprendre com va això perquè no en tinc ni idea!!!

Altra cosa a dir-vos és que, com d'inici és un rescat de Face i no domino els blocs, l'ordre de lectura dels llibres és una mica desgavell però a cada anotació hi ha el mes i l'any en què vaig llegir-me'l. A partir d'ara l'ordre serà més rigorós.

I, per acabar, que us convidi a fer comentaris mai serà sinònim de donar permís ningú de malmetre; en altres paraules, les crítiques, constructives!!!

divendres, 19 de setembre del 2014

LA LLEONA BLANCA, Henning Mankell

(JUNY 2012) És curiós, mai ho hauria dit, però és un llibre d'una d'aquestes sèries q fan a BTV o 8TV de detectius nord- europeus que fan venir ganes d'apagar el televisor. El protagonista és en Wallander i, sense haver vist la sèrie tot i que sé que l'anuncien per les cadenes, trobo que sí que està bé com a novel·la negra noruega. Res a veure amb en Larsson però diuen les males llengües que podria ser com les novel·les del matrimoni Sjöwall- Wahlöö amb el seu detectiu Martin Beck (com no he llegit res de res, no puc opinar-hi).

L'argument és interessant, transcorre entre Sud-Africa i Noruega. Una mort accidental i envà facilita el poder anar descobrint una conxorxa amb franctirador inclòs i objectiu-diana  sud-africà. No és el primer volum, per tant el que és la part més social o familiar del protagonista no la conec. En aquesta se sent molt sol i s'acaba xalant però la cosa és si torna o no a ser el que sempre hagi estat.

Apa, ara estic llegint una de iaios. Noruega, a veure si m'animo a canviar de país. Salut¡

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada